Geslaagde REFRAMEWORK bijeenkomst!

Reframework
0
Deel dit met je vrienden:

Het community-gevoel is nu aangewakkerd en met elkaar kunnen we er voor zorgen dat dit gaat leven. Als je ideeën hebt over het opzetten en bouwen van de community horen we dat graag, dan nemen we die mee bij het verder opzetten. Van het uitreik-moment hebben we van iedereen een leuke foto gemaakt; als je die van jou wilt ontvangen laat het ons dan even weten.

Omdat we besproken hebben dat we graag feedback krijgen op deze ‘first viable version’ zijn we benieuwd naar je reactie. Je kunt daarvoor op de LinkedIn groep Reframework een algemene reactie plaatsen of, als je dat liever doet, een meer specifieke reactie sturen via deze community. Overigens kun je ook vanuit je lidmaatschap in de LinkedIn-groep personen uitnodigen, dus daarmee kun je andere oud-deelnemers linken.

Wij kijken uit naar een vervolg op deze hernieuwde kennismaking en gaan ons best doen om de ‘Reframers’ community te laten groeien. Het doel is om in de tweede helft van dit jaar wederom een bijeenkomst te kunnen lanceren, we hopen je dan weer te zien!

Roald, mede namens Mark en Mario

Laat een reactie voor ons achter